C2G Smart Recruitment Sites

Reinier Koeleman

Senior Recruitment Consultant

Na mijn studie ben ik gestart bij het Ministerie van Binnenlandse zaken en ABP.

Vanuit een administratieve functie heb ik mij richting de IT ontwikkeld. Ik heb diverse rollen vervuld van functioneel ontwerper, tester, projectleider en projectmanager voor diverse IT gerelateerde projecten.

Binnen dezelfde uitvoeringsorganisatie, als MT lid,  verantwoordelijk geweest) voor de afdeling accountmanagement en contractbeheer en voor de uitvoering van regelingen voor diverse instellingen zoals alle ministeries, universiteiten, academische Ziekenhuizen, Kadaster, etc.

Na 10 jaar overheid heb ik de stap naar de commerciële wereld gemaakt en bij verschillende IT organisaties me bezig gehouden met Recruitment, Business Development en Management. De laatste 20 jaar ben ik voornamelijk in de zorg actief geweest (zowel cure als care) en me bezig gehouden hoe informatietechnologie kan bijdragen aan een betere en efficiëntere zorg. Organisaties waar ik voor gewerkt heb zijn o.a., Prevalent, Centric, Uviom en Sensara

Vanuit ELBA Search richt ik mij voornamelijk op de werving  van de ICT gerelateerde functies binnen de zorgmarkt zowel permanent als interim.

Meer informatie

Reinier Koeleman

Senior Recruitment Consultant